WIE ZIJN WIJ?

We zijn een elektriciteitsbedrijf dat in 2019 werd opgericht.

Na zelf 10 jaar ervaring opgedaan te hebben in de elektriciteitssector hebben we gezien dat we kunnen tegemoetkomen aan de nood en interesse van veel bouwlustigen om de handen uit de mouw te steken en zelf de elektriciteit in zijn huis te installeren. Daarom hebben wij Easytomake opgericht om de handige harry de mogelijkheid te geven zelf de elektrische installatie te bouwen en alzo hierop te besparen.

Volgens de wensen en vaardigheden van de doe-het-zelver hebben we verschillende zelfbouwpakketten samengesteld die hij zich bij ons kan aanschaffen. Met behulp van onze instructieboekjes en video’s en een goede ondersteuning en service bij aankoop van elektrische materialen maken wij je wegwijs hoe je zelf een elektrische installatie kunt opbouwen. Ook kan je bij ons terecht voor het huren van gereedschappen mocht je deze zelf niet bezitten. Wil je echter jezelf meer bekwamen in deze sector kan je bij ons ook terecht voor privélessen en opleidingen die we voor de geïnteresseerden zullen organiseren.

WAT IS ONZE DOEL?

Het doel van Easytomake is mensen die zelf hun elektriciteit willen aanleggen te tonen dat ze ook zelf een kwalitatieve elektrische installatie naar hun wensen kunnen realiseren en dit voor een budgetvriendelijke prijs. Om dit aan te moedigen staan wij garant voor een goede ondersteuning en service. Door goede tips en advies te geven willen we een vlot verloop van de installatie verzekeren en alzo ook vermijden dat er fouten gemaakt kunnen worden. We willen zorgen dat men met het volste zelfvertrouwen begint aan de installatie en deze dan ook naar wens kan afmaken.

Jongeren die pas afgestudeerd zijn en dan zonder ervaring moeilijk aan werk geraken, of het soms moeilijk hebben om te integreren helpen we graag verder met opleidingen om te zorgen dat ze in korte tijd extra praktische ervaring kunnen opdoen. Ook diegenen die hun kennis willen uitbreiden om zelf bijvoorbeeld hun installatie te keuren zijn welkom.

WAT WILLEN WE BEREIKEN?

Iedereen droomt van een mooi huis met duurzame en goedwerkende technische installaties. Op hetgeen je zelf doet kan je veel besparen maar de vraag is dan meestal “kan ik dat wel?”. Maar daarom zijn wij er om via onze steun je dat zelfvertrouwen te geven zodat je je niet alleen voelt maar altijd terecht kunt bij iemand met ervaring in het vak. Elke installatie (elektriciteit, sanitair…), vereist toch voldoende kennis om eraan te beginnen om naderhand geen problemen te hebben. En die kennis willen wij je verschaffen.

Vragen die jij jezelf zeker gaat stellen zijn: wat zijn mijn eerste stappen? Hoe moet ik mijn elektriciteit zelf leggen? Waar zet ik mijn schakelaars, stopcontacten,.. en dergelijke, wat zijn de juiste afmetingen vooraleer ik ga slijpen? Hoe teken ik mijn situatie in een ééndraads- schema? Hoe verdeel ik de kringen? Welke gereedschappen zou ik moeten gebruiken. Welke type verlichting gaat in mijn woning komen en hoe moet ik ze verdelen? Kies ik voor een klassieke deurbel of heb ik liever een videofoon met smartfoon? Hoe leg ik mijn elektrische leidingen? Hoe sluit ik mijn elektriciteitskast?

Het lijkt moeilijk, maar vergeet niet dat na elke moeilijkheid een gemakkelijkheid komt. Dus Easytomake zorgt ervoor dat deze moeilijkheden voor jou heel easy gaan worden. Dit zijn allemaal vragen die je beantwoord kan krijgen bij Easytomake.

Easytomake staat borg voor de beste prijs voor de beste ondersteuning en begeleiding,

Easytomake biedt je de beste service. 

De materialen worden door ons op tijd besteld en gratis geleverd op je werf.

Omdat het gedeelte aftekenen van het huisinstallatie bij fase 1 heel belangrijk is wordt deze door onze specialisten uitgevoerd. Wij zorgen voor een goed start!

De elektriciteitskast wordt door ons voorbekabeld.

Wij kijken na of uw installatie volledig in orde is en regelen ook de keuring

Met een goede ondersteuning maak je het waar.

Zeer praktisch instructieboek voor je elektrische installatie.

Handige zelfbouw video’s

Een persoonlijke begeleiding door onze vakbekwame mensen

Huur van materiaal

Wil je in je huis zelf elektriciteit leggen en heb je het geschikte gereedschap niet ter beschikking. Bij Easytomake kan je ook de nodige gereedschappen huren voor een degelijke prijs. Voor meer informatie hierover kan je op onze website terecht onder “huur van materialen”

Prijsvoorbeeld KLASSIEKE ELEKTRICITEITSPAKKET

BRONS: € 3202.15 ,- ex btw
ZILVER: € 3 912.15 ,- ex btw
GOUD: prijs op aanvraag
KLIK EN BEREKEN ZELF JE BUDGET

Elektriciteitspakket in klassieke uitvoering:

Ons voorstel is een vrijstaande woning met een bewoonbare oppervlakte van 200 m bestaande uit:

 • Een voorbekabelde zekeringkast
 • Een tellerkast
 • 775 m elektrische leidingen
 • Leidingen en toebehoren voor aarding
 • 14 lichtpunten
 • 54 stopcontacten
 • 28 schakelaars
 • 2 dimmers
 • 4 tv-aansluiting
 • 4 netwerkaansluiting

Belinstallatie

 • Videofoon met scherm+wifi

Verlichting

 • 15 inbouwspots wit warm white 5w
 • 2 Tl-verlichting (Philips)
 • 1 sensor verlichting (Prodisc)
 •  5 trapverlichting (Niko)

Met easytomake krijg je de beste service en ondersteuning op maat, wij bieden voor jou het beste mogelijkheden, wij denken in jouw plaats zodat je niets meer moet dan alleen maar uitvoeren van de werken: 

DE FORMULES VAN EASY TO MAKE

Wij geloven dat er voor elk project een oplossing is. Daarom bieden wij handige Harry’s drie verschillende formules aan. En zo zetten we samen stroom onder jouw plannen.

BRONS

ZELFBOUW
+ BEGELEIDING

Zijn klusjes en renovatieprojecten jou niet vreemd? Dan kies je toch gewoon voor onze eerste formule! Bij deze formule ontvang je het extra voordelig bouwpakket en de bijhorende handleidingen gewoon thuis. Zij zijn heerlijk helder geschreven en bovendien voorzien van foto’s en instructies. Jij kan vervolgens meteen aan de slag, terwijl je voor de begeleiding rekent op onze ervaren vakmannen.

ZILVER

ZELFBOUW + BEGELEIDING + HULP BIJ PROBLEMEN

Ook de handigste Harry’s lopen al eens tegen problemen aan. En daarvoor hoef je je niet de ogen uit het hoofd te schamen. Geen zorgen, je hoeft echt niet om de hulp van jouw buurman te vragen. Indien problemen de kop opsteken, komen wij gewoon ter plaatse. Zo ben je 100% zeker van de beste kwaliteit, maar dan aan een scherp prijsje. Niet voor niets is dit onze meest gekozen formule.

GOUD

WIJ PLAATSEN ALLES VOOR JOU

Van ons hoef je de handen niet uit de mouwen te steken. Geen tijd, geen ervaring of geen zin? Bovenal: geen probleem! Want dan komen wij gewoon alles voor jou plaatsen. Toch blijven we ook nu trouw aan ons dna. Zoals steeds reken je immers op onze transparante en extra voordelige prijzen. Want bij Easy To Make vinden we dat projecten al duur genoeg zijn.

WIJ VERHUREN OOK UW WERKMATERIAAL

PAKKET FASE

Deze materialen heeft u nodig voor de eerste fase van uw project. Deze materialen kan u enkel huren in pakket. Individueel niet verhuurbaar.

PAKKET FASE

Deze materialen heeft u nodig voor de tweede fase van uw project. Deze materialen kan u enkel huren in pakket. Individueel niet verhuurbaar.

PAKKET FASE

Indien u veel materialen zelf al heeft, kan het zijn dat u één van deze materialen individueel nodig heeft. Deze zijn dan ook apart verhuurbaar.

BAY-TEC Elektriciteitswerken
Bremstraat 34 · 3580 Beringen
0488 61 37 92 – 0487 56 98 69
info@easytomake.be